Zaterdag 26 oktober werd D1 verrast met nieuwe tenues

wolter-en-margo-smitDe Jongens en Meisjes van D1 van VV Uffelte speelden zaterdag een thuiswedstrijd tegen d’Olde Veste ’54 uit Steenwijk. Voor aanvang van de wedstrijd werd aan het team een mooi nieuw tenue overhandigd. Door de spontane medewerking van Wolter en Margo Smit van Installatie Bureau W. Smit uit Uffelte, werden de jongens en meiden van het D1-elftal in een nieuw tenue gestoken. Wim Hendriks sprak namens het jeugdbestuur zijn dank uit voor dit gulle gebaar en overhandigde Margo als blijk van waardering nog een mooie bos bloemen.

Na het schieten van de gebruikelijke plaatjes voor de krant en ingelijst in de kantine verschenen de jongens en meiden dan eindelijk aan de aftrap. De eerste wedstrijd in het nieuw gaf de spelers vleugels, er werd goed samen gespeeld en dit leverde mooie kansen op. De tegenstander van vandaag begon deze wedstrijd met evenveel punten als onze D1 dus de winnaar kon aansluiten bij de top en voor de verliezer was een plaatsje in de middenmoot weggelegd. Een goede en sportieve wedstrijd werd door D1 met een 4-2 eindstand winnend afgesloten.

d1-nieuwe-shirts-installatieburo-w-smit

Op de foto: Staand v.l.n.r. Lennard Brommer, Melle Huisman, leider Jan Tuininga, Pim Breman, Patricia Bartelds, leidster Marjan Kiers, Nils Tuininga, Wolter Smit, Joyce Smit, Merthe Marij Berkhout en Margo Smit. Zittend v.l.n.r. Daan Seegers, Djurre van der Wal, Elmira Buchner, Jan Jurre Rauwerda, Femke Scholtmeijer en Liggend Diederik Heijman.