Activiteiten Jeugd

Vriendinnendag bij VV Uffelte

Meiden in Uffelte Let Op!!!!!

VV Uffelte Organiseert op 18 april in samenwerking met de KNVB een Vriendinnendag. Deze middag is voor alle meiden van 5 t/m 15 jaar, die het leuk vinden om een middagje te voetballen. Alle meisjes leden van VV Uffelte mogen op deze dag hun vriendinnetjes, buurmeisjes of nichtjes meenemen om samen te voetballen.

De vriendinnendag van de VV Uffelte op sportpark “de Krollenkamp” wordt gehouden op 18 april. Om 14:30 uur start de middag met het indelen van de groepen en de kennismaking met de trainers. Na een warming-up zullen de deelneemsters in verschillende oefeningen kennis gaan maken met het voetbalspel. Een echte wedstrijd om te laten zien wat er geleerd is zal natuurlijk niet ontbreken. Rond 17:30 uur zal de middag afgesloten worden. Denk aan sportkleding en voetbalschoenen (eventueel sportschoenen). Familie en vriendjes zijn natuurlijk van harte welkom om de meisjes aan te moedigen!

Tijdens de vriendinnendag voetballen de meisjes een middag met elkaar en staat plezier voorop. Doel van deze middag is om meisjes kennis te laten maken met de voetbalsport en het meisjes voetbal binnen de VV Uffelte. Meiden voetbal is Super Cool en de snelst groeiende sport in Nederland.

VV Uffelte heeft inmiddels 80 jeugdleden waarvan 18 meisjes. In de leeftijd van 9 tot 11 jaar hebben wij het grootst aantal meisjes leden, deze meisjes spelen samen in één meidenteam (E3M). Verder spelen er nog drie meisjes bij het D team en één meisje bij F3. Onze meisjes trainen één of twee keer per week en op zaterdag spelen zij een wedstrijd. Wij rekenen op veel deelname tijdens de vriendinnendag en wij hopen dat we de meisjes enthousiast kunnen maken zodat er nog meer meisjes bij VV Uffelte komen voetballen.

Heb jij interesse om aan deze middag deel te nemen dan kun je contact opnemen met Erwin Scholtmeijer tel. 351799 of per mail erwinscholtmeijer@kpnplanet.nl