Activiteiten Algemeen Nieuws Jeugd

Voetbalplaatjes Aktie Albert Heijn

Unieke actie V.V. Uffelte en supermarkt Albert Heijn Abe Brouwer

 

AH Abe Brouwer gaat samen met V.V. Uffelte dit najaar groot uitpakken met een unieke voetbalplaatjesactie. In navolging van de landelijke voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, willen we in Havelte een soortgelijke actie houden, maar dan met D.V.S.V (Darp), V.V. Havelte en V.V. Uffelte.

 

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s wordt er één zaterdag ingepland: namelijk: zaterdag 23 november en dan doen we de jeugd en de vrouwen.

 

Omdat er zo’n 160 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek voetbalboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

 

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het voetbalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat zit bij deze mail bijgevoegd. Graag van te voren even uitprinten en invullen en aan uw zoon of dochter meegeven 23 november. Tijdens de fotodag(en) kan het ook nog, echter dan zullen de ouders wel aanwezig moeten zijn tijdens de fotodag.

 

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

 

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties. Retrospect werkt hiervoor onder meer samen met Unilever, de op twee na grootste levensmiddelenproducent van de wereld. Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven.

 

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Werkgroep,

Jonien Vrielink, Ben Huisman & Patrick Kuik

 

 

Related Posts