Bestuursmededeling

Uitnodiging Algemene Jaarvergadering v.v. Uffelte, d.d. 12 december 2011

Aan:

De leden en wettelijke vertegenwoordigers van leden jonger dan 18 jaar van de voetbalvereniging “Uffelte”

Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de te houden

ALGEMENE LEDENVERGADERING

van de voetbalvereniging “Uffelte” op:

Maandag 12 december 2011 om 20.00 uur

in de kantine van “De Krollenkamp” te Uffelte.

Voorgestelde AGENDA:

1. Opening.
  2. Vaststelling Agenda van de voorliggende vergadering
  3. Vaststelling van de notulen van de vergadering, d.d. 15 december 2010. De notulen liggen gedurende 1 week voor de vergadering bij de secretaris ter inzage.
  4. Jaarverslag secretaris 2010-2011
  5. Jaarverslag penningmeester 2010-2011
  6. Begroting 2011-2012. De begroting ligt gedurende 1 week voor de vergadering bij de penningmeester ter inzage
  7. Pauze. Tijdens de pauze zullen het financieel jaarverslag en de begroting rouleren door de vergadering. Na de pauze zullen ze worden behandeld
  8. Verslag kascommissie
  9. Verkiezing kascommissieleden
  10. Verslag Jeugdcommissie
  11. Bestuursverkiezing:
    Periodiek aftredend en herkiesbaar: R. Hendriks en M. Reitsma
    Periodiek aftredend en niet herkiesbaar: J. Scheper. Door het bestuur wordt B. Huisman kandidaat gesteld om deze plaats in te nemen.
    Evt. (tegen)kandidaten kunnen tot een kwartier voor aanvang van de vergadering bij de secretaris worden ingediend.
  12. Club van vijftig