Jeugd

Uffelte F3 – Ruinerwold FG6

Zaterdag 13 april moesten de jongens van Uffelte F3 thuis voetballen tegen Ruinerwold F6. Na de stand gekeken,  Ruinerwold, staat laatste moest dit een makkelijke wedstrijd worden.
Om 10.30 uur moesten de jongens aanwezig zijn, iedereen goed gemutst in de kleren. Helaas was dit keer Jan Martijn niet aanwezig, helaas niet afgezegd. Om toch genoeg spelers te kunnen opstellen hebben we Milan Brommer gevraagd om mee te voetballen.
Het verschil tussen Uffelte en Ruinerwold was zekers zichtbaar, sommigen van Uffelte waren een ” kop” groter. Dit zag je ook terug in het spelletje en in de score. We waren nog maar net begonnen of het eerste doelpunt voor Uffelte was al gemaakt.
Het ging een periode snel 2, 3, 4, 5 werden er gescoord. De trainer/leiders wilden graag meer dat Uffelte meer ging overspelen via de flanken (zijkanten) en dat er meer samengespeeld ging worden.
In de rust werd dit dan ook even duidelijk uitgelegd. Het ging een 10 minuten in de 2e helft goed, vervolgens (doordat er weinig weerstand was van Ruinerwold) werd er weer teveel met de bal gelopen.
Bij een stand van 8 – 0  kwam Ruinerwold toch nog door een mooie aanval tot scoren; 8-1.
Uffelte was weer wakker geworden en scoorden nog 2 keer, eindstand 10-1.
De komende 3 weken is Uffelte F3 vrij…..
De reporter van F3.

Related Posts