Uffelte E2 Zaalkampioen

Zaterdag 22 december was het dan zover, we gaan de zaal in voor onze eerste 2 competitiewedstrijden.
Bew e2 en Dwingeloo e3 stonden op ons te wachten. Deze twee wedstrijden werden door de boys afgesloten
met overwinningen, elk met 2 – 0.

Zaterdag 12 januari was het onze tweede zaalspeeldag. Dus met z’n allen richting Dwingeloo en daar wachten sjo ofw e3
en sjo ofw e2 op ons. De eerste wedstrijd werd met 7 – 0 gewonnen van sjo ofw e3. Daarna kregen we te maken met sjo ofw e2.
Dit werd natuurlijk ook weer spannend. Ook deze wonnen wij met 2 – 0. Dit was super.

Zaterdag 19 januari was voor ons een hele spannende dag, want als we naar de stand keken, kregen we in de gaten dat we
kampioen konden worden in de zaal.
De eerste wedstrijd was voor ons de belangrijkste. We moesten tegen Havelte e3, deze stond gelijk met ons. Allebei 4 gespeelt en 4 gewonnen.
Alleen ons doelpunt gemiddelde was beter dan dat van Havelte.
Het was een super spannende wedstrijd, denk dat ouders en leiders meer last hadden van spanning dan de boys.
De boys hebben super gevoetbalt en keihard geknokt. Dit resulteerde in een gelijke stand van 0 – 0. Dit was voor ons top.
Na deze wedstrijd moesten we 2 uur wachten op de volgende wedstrijd. Deze 2 uren waren zo voorbij.
Havelte e3 had in die tussentijd nog gespeelt tegen havelte e4. En deze wedstrijd, in de laatste 30 sec. gewonnen met 1 – 0 door Havelte e3.
Dus onze boys moesten weer aan de bak. Weer de gezonde spanning. Nu was Havelte e4 onze tegenstander.
Dit was snel beslist. We stonden bijna binnen een minuut op voor sprong. In die tussentijd waren er al heel wat ouders en grootouders gearriveert.
Deze wedstrijd hadden we gewonnen met 3 – 0. Toppie.
Na deze wedstrijd moest Havelte e3 weer spelen tegen Dwingeloo e3 en deze won Havelte e3 weer met 2 – 0.
Weer kregen we de druk en gezonde spanning, want nu moesten we van Dwingeloo e4 winnen om kampioen te worden.
We begonnen aan onze laatste wedstrijd tegen Dwingeloo e4. En het was eigenlijk een makkie. 7 – 0 was de uitslag voor ons.

YES YES YES YES WE ZIJN KAMPIOEN YES YES YES.

ONZE TOPPERS. KLASSE BOYS.

Uffelte E2 KAMPIOEN!!!! Boys Gefeliciteerd!!!!

We gingen super trots en blij de kleedkamer in om ons te douchen en daarna lekker patat te eten met z’n allen.

Tijdens het patat eten werd er nog het een en ander vertelt(verrassing) en afscheid genomen van mick en corrie.
Mick nam afscheid en vertrekt naar Alcides. Veel succes Mick bij alcides.
De verrassing die we te horen kregen, was dat we met z’n allen naar de film gingen. Naar Wreck-it Ralph.
Een super film, we hebben ons goed vermaakt in steenwijk. Dit werd ons aangeboden door de club van 50.
Hiervoor onze super dank. Een goede afsluiting van de dag. Een lange dag die zo voorbij was.

Het was voor ons een super, leuke, gezellige, spannende, vermoeiende dag die wij goed hebben afgesloten met z’n allen.
Wil de boys bedanken voor hun goeie inzet en feliciteren met het behalen van hun kampioenschap. En alle toeschouwers bedankt.

Groetjes en veel plezier en succes voor op het veld.