Algemeen Nieuws

Sportdebat Kiessport.nu Westerveld 13 februari

De gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 komen er aan. SportDrenthe, ondersteund door het Sportcampagne TeamNL*, wil samen met de lokale sport een sterke positie voor sport binnen de college-akkoorden van gemeenten bewerkstelligen. Daarnaast willen we regionale en lokale partijen/sectoren er van bewust maken dat verdere samenwerking met de sport een belangrijke bijdrage levert aan de eigen doelstellingen, met name op sociaal-maatschappelijk gebied en met betrekking tot gezondheid. Een belangrijk onderdeel hiervan is het organiseren van lokale sportdebatten.

Sportdebat Kiessport.nu Westerveld 13 februari

Heeft u een stelling of vraag die u graag wilt inbrengen? Die kans krijgt u als u aanwezig bent!

Programma:
19:30 Inleiding
19:40 Presentatie
19.45 ‘Sport en politiek in gesprek’ over onder andere de volgende thema’s:
•    Participatie •    Jeugd •    Gezondheid •    Leefbaarheid •    De sportclub en haar kader •    Talent/presteren •    Presentatie sporthelden
22:15 afsluiting

Locatie: Raadzaal Diever

Kunnen we op u rekenen om sterk te staan achter de sport?