SJO OFW F4G – Uffelte F3

Zaterdag 30 maart 2013 SJO OFW F4G – Uffelte F3
Het 9-tal van F3 mocht voor het eerst in competitieverband aantreden tegen SJOF OFW F4G.
De spelers van VV Uffelte F3 zijn: Marc Grit, Briyan Baaiman, Jort Nieuwenhuis, Lars Snijder, Martijs Hendriks, Max Koning, Milan Kuik, Mayron Postma en Jan Martijn Hendriks. Zij worden gecoached door Roland Koning en Patrick Kuik.
Arne van der Scheer (normaal voetballer in F2) kwam het team vandaag door afwezigheid van Mayron en Jan Martijn versterken.
Het was voor dit team de 1e wedstrijd op het veld, eerdere wedstrijden werden door weersomstandigheden afgelast.
Uffelte begon goed aan de wedstrijd en door fraaie aanvallen stond het binnen een paar minuten al 0-2. Echter kwam SJO OFW F4G (Wilhelminaoord) terug in de wedstrijd en werd het 1-2.
We waren nu gewaarschuwd. De aanwezige ouders zagen dat de jongens even wat extra aangemoedigd moesten worden en dat deden ze dus. De jongens kregen daar veel energie van en zo stond het met rust al 1-6. Rust….
In de kleedkamer werd er al gesproken over 10, 10, 10. De trainer van de F3 vond dat de jongens meer moesten gaan samen spelen.
De 2e helft was nog maar net begonnen…..1-7 enz.. Doormiddel van goed samenspel werd uiteindelijk de 1-10 score behaald. Trainer, Coach en aanwezige ouders waren zeer enthousiast door dit resultaat.
Volgende week moeten we spelen tegen Steenwijk F4 (de koploper). Het zal zwaar worden, maar met de aanwezige supporters hopen we op een goed resultaat.