Overige

Roelof opnieuw naar de top van de Mont Ventoux in 2013

Roelof van de Belt opnieuw naar de top van de Mont Ventoux! Op vrijdag 6 september zal Roeolof wederom naar de top van de Mont Ventoux gaan. Steun Roelof hier via een donatie om er voor te zorgen dat hij dit met plezier blijft doen voor een aantal goede doelen.

Goede Doelen 2013

De Stichting Mont Ventoux heeft in 2013 ten doel: Het inzamelen en werven van fondsen ten behoeve van twee Kinderoncologische onderzoeksprojecten van KWF Kankerbestrijding. Daarover komt binnenkort inhoudelijke informatie op deze website. Daarnaast komt de opbrengst ten goede aan regionale goede doelen die zich inzetten voor mensen met kanker of zich richten op de preventie van kanker.

Waar doen wij het voor?

Deze actie is een initiatief van de Stichting Mont Ventoux, waarbij deelnemers, individueel of in teamverband, geld ophalen. Hiermee leveren zij een bijdrage aan de strijd tegen kanker.

Onder het motto “Grootverzettegenkanker” beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk. Een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker.

Steun Roelof hier middels een donatie of kijk hier eerst op zijn actiepagina en doneer dan!

Alvast bedankt voor je donatie namens Roelof!

Related Posts