Activiteiten Jeugd

Paasfeest 2013

Afgelopen vrijdagavond 29 maart werd door de Jeugdcommissie van de VV Uffelte weer het jaarlijkse paasfeest georganiseerd. Voor deze avond waren al onze F teams uitgenodigd. Het was dan ook een drukte van jewelste op sportpark de krollenkamp, er waren maarliefst 24 kinderen aanwezig.

Het paasfeest werd zoals gebruikelijk gehouden op goede vrijdag, maar het weer was op deze vrijdag helaas niet goed. Eind maart en de sneeuwvlokken dwarrelden nog vrolijk naar beneden. Voor het eieren zoeken had dit gelukkig geen gevolgen, de sneeuw bleef niet liggen waardoor de verstopte eitjes niet onder de sneeuw verdwenen, maar goed zichtbaar bleven voor de zoekende kinderen.

De avond werd gestart met het eieren zoeken waarbij iedereen moest proberen om zoveel mogelijk van de verstopte chocolade eitjes terug te vinden. De eitjes werden ingeleverd bij Paul die de eitjes telde en de aantallen doorgaf aan spelleidster Elly die de stand bijhield. Uiteindelijk werd het eieren zoeken gewonnen door Ingo Boom met een totaal van maarliefst 29 stuks. Er werd ook een poedelprijs uitgereikt, deze ging naar Max Koning. Max wist één eitje in te leveren bij Paul, de vraag is nog even of hij er geen meer kon vinden, of dat de eitjes onderweg al waren opgesmikkeld.

Op het trainingsveld was een spelletjes parcours uitgezet met o.a. het aloude eieren gooien, ei estafette en paashaas start trekken. De kinderen waren hiermee erg fanatiek bezig en ze maakten er een echte wedstrijd van. Vooral bij het ei gooien was de strijd heftig, enkele kinderen deden er alles aan om er voor te zorgen dat hun tegenstander het ei niet kon vangen. Zo werd het ei met een enorme boog over de tegenstander heen gegooid en een enkeling werd werkelijk bekogeld waarbij de kans op vangen niet aanwezig was.

Voordat de kinderen moe maar voldaan naar huis gingen kreeg iedereen nog een zakje met overheerlijke paaseitjes mee naar huis.

De foto’s van het paasfeest zijn te zien en te downloaden via picasaweb, klik op de foto voor meer foto’s van het paasfeest

 

Jeugdcommissie VV Uffelte

 

 

Related Posts