Mixtoernooi 2011

Vanmiddag om 13:00 uur was het dan zover en klonk het fluitsignaal van de eerste wedstrijden van het Mixtoernooi 2011. Dit jaar konden we starten met 5 ploegen van 6 personen. Al met al een goede opkomst bij het mixtoernooi. Wij hopen dat er volgend jaar nog meer leden zijn die dit toernooi als een leuke afsluiting van het seizoen zien. De middag verliep op 1 ongelukkig moment na verder prima.

Door een ongelukkige botsing moest Janine Bartelds met een ambulance het veld verlaten. Wij hoorden al snel dat haar scheenbeen gebroken was en dat Janine tot haar lies toe in het gips moet zitten de aankomende tijd. Wij wensen Janine uiteraard een voorspoedig herstel en veel sterkte toe!

Tijdens deze middag werd er weer gestreden om de penaltybokaal. Tijdens het penaltyschieten mocht iedereen net zo lang een penalty nemen totdat deze gemist werd of dat “penaltykiller Richard Tuin” deze tegenhield. De strijd om de “eerste” ging bij Mannes Hagedoorn en zijn hamburgertent verder.

Tijdens de speech van Henk Seegers werden de prijzen voor het penaltyschieten uitgereikt. Ook werd de “speler van het seizoen” uitgereikt en natuurlijk de einduitslag van het mixtoernooi bekend gemaakt. Rick Meijer mag zich dit jaar “speler van het seizoen” noemen, gevolgd door Hendrik Drees. Na het uitreiken van de “speler van het seizoen” werden de prijzen van het penaltyschieten verdeeld en de kampioen van het Mixtoernooi 2011 bekend gemaakt. De uitslagen daarvan volgen nu.

Speler van het seizoen :

Rick Meijer

Penaltybokaal :

1. Mark Liezen
  2. Silvain Timmerman
  3. Rick Meijer

Uitslag Mixtoernooi 2011 :

1. Rood
  2. Paars
  3. Rood gestreept
  4. Groen gestreept
  5. Groen

Tot slot worden alle vrijwillers, scheidsrechters, spelers en sponsoren bedankt voor de leuke middag! Wij hopen jullie volgend seizoen allemaal weer te verwelkomen op de Krollenkamp.

De foto’s die deze middag gemaakt zijn staan inmiddels op de site in het fotoboek. Klik hier voor het fotoboek.