Algemeen Nieuws

Meisjesvoetbalschool Noord-Oost bij FDS Havelterberg

MEISJESVOETBALSCHOOL

De NOM is voor meisjes de eerste voetbalschool in Noord-Oost Nederland!

In samenwerking met VIPD en Verzuimland is de NOM tot stand gekomen. Beide organisaties nemen de ontwikkelingen van het vrouwen-/meisjesvoetbal heel serieus en willen daarom voor de meiden de zelfde mogelijkheden bieden die jongens krijgen.

De trainingen worden verzorgd door vrouwelijke trainsters met veel voetbalervaring op hoog niveau en zullen onder begeleiding staan van de oud-prof Maarten de Jong , assistent-trainer van het vrouwenteam van SC Heerenveen. De meisjesvoetbalschool is aanvullend op de trainingen die bij de clubs plaatsvinden en kan uitstekend naast deze clubtrainingen worden gevolgd.

De cursus start op vrijdag 7 september 2012 bij ONS Sneek te Sneek en zondag 9 september 2012 bij FDS te Havelteberg en hier zullen de speelsters meer leren over passen, aannemen, dribbelen, kappen en draaien, drijven en nog veel meer. Voor keepsters is er een aparte cursus die zal worden gegeven door de keeperstrainer van het vrouwenteam van SC Heerenveen.

De volledige cursus voor zowel de veldspelers als de keepsters zal bestaan uit 10 trainingen van ongeveer 2 uur, waarin alle facetten van het voetbal op een dynamische en speelse manier aan de orde komen. Dit spektakel waarin elk meisje van 10 jaar kan deelnemen vindt plaats op het voetbalcomplex FDS te Havelterberg en het voetbalcomplex ONS Sneek te Sneek. De trainingsdagen zullen starten op zondag van 10.00 uur tot 12.00 uur en op vrijdag van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Uiteraard kunnen eredivisie vrouwen ook een kijkje komen nemen om eventueel toptalenten te scouten of de mogelijkheid bieden om een keer bij hen mee te trainen of wellicht….. prof te worden.

Ook voor vrouwen/meisjes geldt namelijk:
WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG

Informatie en inschrijven: