1e Eltfal

Indelingen Noord Zondag standaard 2013-2014

De competitie-indeling veldvoetbal voor het seizoen 2013/’14 is bekend. Het betreft hier de indelingen voor standaardelftallen mannen.

Bekijk hieronder de indeling voor KNVB district Noord.  ( Zie onderaan bericht voor de indeling van Uffelte 1. )

Indelingen zaterdag standaard
Indelingen zondag standaard

De KNVB publiceert de indeling van overige competities in een latere fase.

Categorie A
De indeling van de 1e elftallen die uitkomen in categorie A zijn hierboven gepubliceerd. De rest van de indeling categorie A, zowel mannen, vrouwen als jeugd wordt uiterlijk begin juli gepubliceerd.

De indeling met de speelnummers van de elftallen die uitkomen in categorie A is vanaf half juli zichtbaar in Sportlink Club. De kalenders om het jaarprogramma te maken worden dan ook gepubliceerd op www.knvb.nl/noord.

Categorie B
De indeling van categorie B, mannen en vrouwen, is vanaf 12 juli 2013 zichtbaar op www.knvb.nl/noord. De verenigingen kunnen tot 9 augustus 2013 reageren op deze indeling. De definitieve indeling en het wedstrijdprogramma wordt uiterlijk eind augustus vrijgegeven via Sportlink Club.

De indeling van de categorie B jeugd is vanaf 26 juli 2013 zichtbaar op www.knvb.nl/noord. De verenigingen kunnen tot 9 augustus 2013 reageren op deze indeling.

Voor de najaarscompetitie pupillenvoetbal worden indelingsbijeenkomsten gehouden. Deze bijeenkomsten vinden plaats in week 33 en 34. De exacte data en locaties worden nog bekendgemaakt.

Voor Uffelte is de indeling als volgt :

Organisatie: KNVB district Noord

DOS’63