Hewlett Packard cartridges te koop, OP=OP

cartridges

De v.v. Uffelte zamelt al enkele jaren lege cartridges in, hiermee heeft de vereniging een bron van inkomsten die zorgt dat we in combinatie met andere acties o.a. de contributie laag kunnen houden. Bij het inzamelen van de cartridges worden we gesteund door vele particulieren, maar ook zijn er enkele bedrijven welke hun lege cartridges en toners  leveren aan de v.v. Uffelte.

We willen dan ook langs deze weg een ieder bedanken die de afgelopen jaren lege cartridges hebben gedoneerd aan de v.v. Uffelte, ook in de toekomst blijven we hiermee doorgaan.

Wel heeft onze afnemer laten weten dat er geen Epson-cartridges/toners meer ingeleverd kunnen worden en ook het aantal soorten van Canon is teruggebracht naar een aantal types cartridges (BX3, CL38, PG40, CL41, PG50, CL51, PG 510/511 en CL512/513) en toners (E30/16, FX10 en EP27). We willen de mensen die in het verleden Epson cartridges en andere types Canon, dan hierboven genoemd, ingeleverd hebben hiervoor bedanken.

Omdat bedrijven nog wel eens wisselen van printers en ze een voorraad hebben liggen van toners en cartridges voor deze printers, worden deze ook geschonken aan de vereniging.
Op deze manier is de v.v. Uffelte nu in het bezit gekomen van een aantal volle HP-cartridges.
Het zijn cartridges die in de originele onbeschadigde verpakking zitten en nog ruim binnen de houdbaarheidstermijn zijn.

Om andere mensen een voordeeltje te kunnen geven worden deze nu verkocht, voordat ze aangeboden gaan worden aan de reguliere afnemer.

Het gaat hierbij om:
2x HP 51641AE (HP41), winkelprijs ca €27; te koop voor €20/stuk €17/stuk
2x HP 51649AE (HP49), winkelprijs ca €27; te koop voor €20/stuk€17/stuk
4x HP   8727AE (HP27), winkelprijs ca €16; te koop voor €10/stuk€  8/stuk
1x HP 51629AE (HP29), winkelprijs ca €25; te koop voor € 15/stuk€12.50/stuk
1x HP   9352CE (HP22XL), winkelprijs ca €29; te koop voor €20/stuk€17/stuk

Bij interesse kan contact worden opgenomen met Koos Hooijer, k.hooijer@ziggo.nl.

OP=OP