Jeugd

GEZOCHT MET SPOED!!

GEZOCHT MET SPOED!!

 

Het zal niemand ontgaan zijn dat er op de Nederlandse velden steeds meer voetballende meisjes en vrouwen te vinden zijn. Meisjes en vrouwenvoetbal is de hardst groeiende tak binnen de KNVB en aan die groei komt nog lang geen eind! Wist je dat er maar liefst 80.057 meisjes zijn die voetballen? En wist je ook dat we in Uffelte een team hebben met alleen meiden t/m 15 jaar?

Maar in Uffelte zijn we ook op zoek naar nog meer meiden die ook graag willen voetballen. Heb je de wedstrijdverslagen van het MC1 meidenteam van Uffelte al gelezen in deze dorpskrant en lijkt het je leuk om ook mee te doen? Kom dan eens bij de training kijken op dinsdag en/of donderdag avond vanaf 18.30 uur. Je mag natuurlijk ook direct je voetbalschoenen meenemen en direct een balletje meetrappen. Zo weet je direct hoe het is om te voetballen in een meidenteam! En als je het alleen niet ziet zitten dan mag je ook een ander vriendinnetje, buurmeisje, klasgenootje of nicht je meenemen naar de training.

Wil je meer weten over de voetbal van Uffelte, kijk dan snel op de website; www.vvuffelte.nl

Daar vind je ook direct een aanmeldformulier als je direct al zeker weet dat je mee wilt doen! Weet je het nog niet zeker en wil je eerst graag een paar keer komen kijken? Dat mag! Je hoeft niet te bellen of te vragen of je mag komen, dan kan en mag altijd!

Zien je we snel bij V.V. Uffelte?

 

Related Posts