Bioscoop uitje F3

Uffelte F3 – Bioscoop
Vorig jaar december kwamen Tom Molenkamp en Nick Hendriks (vertegenwoordigers van de club van 50, van de VV Uffelte) bij mij aan de voordeur, ze hadden kaartjes voor de F3 om een keer naar de Bioscoop te gaan.
Een datum prikken om een keer heen te gaan viel niet mee, maar uiteindelijk zaterdag 6 april is het dan zover. Voor sommige jongens iets totaal nieuws, een bioscoop.
We vertrokken om 13.15 uur vanaf het voetbalveld richting Meppel. In de auto waren de jongens best wel druk, geen idee hoe dat toch zou komen……
We zijn naar de film “The Croods” in 3D, inderdaad we kregen het welbekende brilletje, sommige brillen waren nog groter dan de hoofden van de kinderen. Best wel leuk om te zien.
Toen mochten we uiteindelijk de zaal in, na een algemene plaspauze, de rijen 7, 8 en 9 stoel 1 t/m 4 waren voor ons. Echter toen we om ons heen keken zagen we dat er nog 6 mensen nog maar zaten, de rest van de bioscoop was qua mensen leeg.
De brillen gingen op en de film kon beginnen…… Wat een lawaai en inderdaad het is net of je in de film meespeelt.
In de pauze even een glas fris en daarbij een zakje chips.
Na de pauze was het voor sommige jongens toch best moeilijk om weer zolang stil te zijn.
Al met al een zeer geslaagde middag, hopelijk dromen ze vanacht niet van holbewoners…….
Via deze weg willen we de “club van 50” van de V.V. Uffelte bedanken voor deze mooie middag!
Roland, Jeroen en Patrick