Bestuursmededeling

Nieuwjaarsborrel 2014

Op zondag 5 januari was het gezellig druk in de kantine van de v.v. Uffelte op de Krollenkamp in Uffelte.

De kantine was opengesteld voor de Nieuwjaarsborrel waarbij iedereen, die ook maar een beetje bemoeienis heeft met de v.v. Uffelte, welkom was.
Het bestuur kon na afloop de conclusie trekken dat de middag als zeer geslaagd de boeken in kon.
Ruim 80 personen hebben in een gezellige sfeer elkaar een goed nieuwjaar toegewenst onder het genot van een hapje en een drankje.
IMG_0056-300x225
Naast het officieuze gedeelte is er ook altijd even tijd voor een officieel gedeelte.
Tijdens de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Henk Seegers werd er aandacht gesch0nken aan het huidige reilen en zeilen van de vereniging. Positieve zaken (o.a. we zijn een gezonde vereniging, we hebben veel jonge jeugd) en ook enkele kritische zaken (o.a. slechte trainingsopkomst senioren, krap vrijwilligersbestand m.b.t. fluiten van wedstrijden op “groot” veld) werden aangestipt.
Over de hele line kan echter nog steeds de conclusie getrokken worden dat als we met z’n allen de vereniging blijven dragen de vereniging nog jaren zal blijven bestaan.
De voorzitter kon verder meedelen dat de huidige trainer, Riny Jansen, heeft aangegeven dat hij ook volgend jaar onze hoofdtrainer zal zijn. Hierbij zijn we zeer blij.

Een ander onderdeel van de Nieuwjaarsborrel is, als het bestuur, hier aanleiding toe ziet, de benoeming van de VvVVUffelter van het jaar. De VrijwilligervanVoetbalVerenigingUffelte is een persoon die zich meerdere jaren (heeft) in(ge)zet voor de v.v. Uffelte.
Een persoon, waarvan het bestuur vindt, dat hij/zij wel eens in het zonnetje mag worden gezet. Dit jaar heeft het bestuur gemeend André Wever te benoemen tot VvVVUffelter. André is al sinds 1992, na zijn eigen actieve periode, vrijwilliger binnen de v.v. Uffelte.
Op dit moment is hij leider van de Uffelte C1.
Door de voorzitter werd hem een enveloppe met inhoud en een bos bloemen overhandigd.

Enkele sfeerbeelden van de Nieuwjaarsborrel: