Geen categorie

Onderscheidingen Nieuwjaarsborrel v.v. Uffelte

Zondagmiddag 7 januari 2018 stond de jaarlijkse nieuwjaarsborrel gepland voor leden, donateurs en sponsoren met hun partners.

Nadat om 15 uur de belangstelling langzaam op gang kwam was er om 16 uur, toen de Nieuwjaars speech van voorzitter Henk Seegers, van start ging, ca. 70 belangstellenden aanwezig.

Tijdens de speech werden de belangrijke zaken van afgelopen jaar nog eens doorgenomen en werd ook gekeken naar de, nabije, toekomst van de v.v. Uffelte.

Tijdens de toespraak is het een goede gewoonte om 1 iemand of een groepje mensen die veel voor de v.v. Uffelte betekenen nog eens extra in het zonnetje te zetten.
Zonder andere vrijwilligers tekort te willen doen werden dit jaar verkozen tot VVvvUffelte, Vrijwilliger Van v.v. Uffelte, Elly Seegers en Paul Hendriks.
Zij zorgen ervoor dat op de zaterdagen de organisatie rond de wedstrijden tot in de puntjes is geregeld.

Naast dat deze mensen werden geëerd, had de voorzitter nog een verrassing voor een tweetal mensen. Afgelopen jaarvergadering traden Tinus Hendriks (40 jaar bestuur) en Koos Hooijer  (23 jaar bestuur) af uit het bestuur.
In verband met de toch wel zeer bedroevende belangstelling, werd tijdens deze vergadering beperkt aandacht besteedt aan het afscheid van beide mannen.
Tijdens deze nieuwjaarsborrel werden deze twee mannen alsnog/nogmaals in het zonnetje gezet.

Vanuit de KNVB was de ambassadeur dhr. Geert Bults  aanwezig om Tinus Hendriks de KNVB-onderscheiding Lid van Verdienste op te spelden en de daarbij horende oorkonde te overhandigen.
Naast deze onderscheiding werd de naam Tinus Hendriks voor de toekomst verbonden aan de accommodatie op “De Krollenkamp”.
Afgelopen zomer is er door vele vrijwilligers, waaronder Tinus Hendriks, van de vv Uffelte een overkapping gerealiseerd boven het terras van de kantine.
Hierdoor is er een ruimte gecreëerd waar tijdens de mindere weersomstandigheden (regen/wind) en de betere weersomstandigheden (zon/warmte) een plek voor supporters is ontstaan waar ze de teams van Uffelte kunnen aanmoedigen.
Deze ruimte is nu omgedoopt in het “Tinus Hendriks-plein”. Wel werd het verzoek aan Tinus gedaan om het bordje met de maandagmorgenploeg op te hangen.

Verder werd Koos Hooijer benoemd door het bestuur tot erelid van de v.v. Uffelte (dit dient echter nog wel goedgekeurd te worden door de algemene ledenvergadering).

Beide heren stelden de waarderingen zeer op prijs.

Na afloop van dit officiële gedeelte werd er door de aanwezigen nog volop gebruik gemaakt van de hapjes en drankjes die door de vereniging werden aangeboden.